logo

Ταμείο Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων

Υπουργείου Πολιτισμού - T.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ.

Δ/νση: Τροίας 43 - τ.κ.: 11 257 Αθήνα

Τηλ: 210-8232903 - Fax: 210-8224767

Αθήνα, 10/12/2018
Αρ. Πρωτ.: 1891


ΠΡΟΣ: Υπαλλήλους ΥΠΠΟΑ N. Αττικής
(δια των Υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ)

ΚΟΙΝ.: Υφυπουργό Πολιτισμού
και Αθλητισμού
κ. Κωνσταντίνο Στρατή

Θέμα: «Υποβολή Αίτησης για την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του ΤΑΥΠΥΠΠΟ - παράταση προθεσμίας.»

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα παιδιά των υπαλλήλων του ΥΠΠΟΑ, το ΤΑΥΠΥΠΠΟ εξασφάλισε την αποκλειστική χρήση του Θεάτρου Πόρτα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης « Το σκλαβί » της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Οι ημερομηνίες για τις οποίες εξασφαλίσαμε την αποκλειστικότητα της χρήσης του θεάτρου ΠΟΡΤΑ είναι η 17/2/2019, και η 24/2/2019.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δεν έχουν υποβάλει ακόμα αίτηση συμμετοχής, παρακαλούνται να υποβάλλουν συμπληρωμένη την σχετική αίτηση με συνημμένη φωτοτυπία βιβλιαρίου του/ων παιδιού/ών τους, όπου θα φαίνεται η χρονολογία γεννήσεώς του/ς.

Ως νέα καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 21/12/2018.

Υπενθυμίζομαι ότι η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 -12 ετών.
Τα παιδιά θα συνοδεύονται από έναν μόνο γονέα.

Παρακαλούνται θερμά οι υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ να μεριμνήσουν για την συλλογή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των εργαζομένων τους, και στη συνέχεια για την αποστολή τους με διαβιβαστικό έγγραφο προς το ΤΑΥΠΥΠΠΟ, Τροίας 43 Αθήνα ή προς την ΚΥ του ΥΠΠΟΑ με την ένδειξη «ΤΑΥΠΥΠΠΟ».

Η Διευθύντρια του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ.
Αναστασία Κουτσή
Προϊσταμένη ΑΤΕΛΠΣ


Αίτησης συμμετοχής

Αυτή η σελίδα περιέχει ενσωματωμένο το αρχείο σε μορφή "pdf" και προϋποθέτει να έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προβολής αρχείων τύπου "pdf".

Δεν έχετε PDF plugin εγκατεστημένο ή το plugin δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο αρχείο μπορείτε να το "κατεβάσετε" με δεξί κλικ και Αποθήκευση δεσμού ως (Firefox) ή Αποθήκευση προορισμού ως (Explorer)